Disney+ voegde opvallende nieuwe films toe deze week

Disney+ voegde opvallende nieuwe films toe deze week

Check hier het lijstje.

Elke zaterdag zetten we de nieuwe films die Disney+ heeft toegevoegd aan zijn aanbod voor je op een rij. Deze zaterdag is natuurlijk geen uitzondering!

Deze week voegde Disney+ onder meer de opvallende film Nightmare Alley toe aan zijn aanbod:

Nightmare Alley (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe
Wanneer de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena (Toni Collette) en haar ex-man Pete (David Strathairn) tijdens eens rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes. Hij gebruikt zijn nieuwverworven kennis om de rijke elite van New York uit de jaren 40 op te lichten. Met de deugdzame Molly (Rooney Mara) loyaal aan zijn zijde, smeedt Stanton een complot om een gevaarlijke zakenman (Richard Jenkins) op te lichten met de hulp van een mysterieuze psychiater (Cate Blanchett) die weleens zijn meest geduchte tegenstander tot nu toe zou kunnen zijn.

More Than Robots (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gillian Jacobs |
In deze documentaire worden vier teams van tieners gevolgd terwijl ze zich voorbereiden op de 2020 FIRST ® Robotics Competition. De jongeren komen uit Los Angeles, Mexico City en de Japanse stad Chiba, en werken aan hun doel om hun unieke ontwerpen naar de zeer competitieve, wereldwijde kampioenschappen te brengen. Hoewel ze onderweg met uitdagingen te maken krijgen, zoals beperkte middelen binnen hun gemeenschap en een wereldwijde pandemie, zetten de tieners door en leren ze dat de competitie veel meer inhoudt dan alleen robots.

Cheaper by the Dozen (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gail Lerner | Cast: Gabrielle Union, Zach Braff, Erika Christensen, Timon Kyle
De Bakers zijn een samengesteld multiraciaal gezin met twaalf kinderen. De vader is wit en de moeder is zwart. De ouders hebben hun handen vol met de opvoeding van hun kinderen. Ze moeten door een hectisch gezinsleven navigeren en tegelijkertijd hun familiebedrijf runnen. En dat is geen gemakkelijke opgave.

NieuwsFilm

meest populair