'Madame Web' wordt de Doctor Strange van Sony

'Madame Web' wordt de Doctor Strange van Sony

Dat is pas opvallend!

Dakota Johnsons Madam Web wordt naar verluidt gezien als de Doctor Strange van Sony's Spider-Man Universe. Dat lezen we in nieuwe berichten over het project.

Madam Web is een van de vele projecten die Sony in de maak heeft binnen zijn eigen Marvel-continuïteit. Dat universum werd in 2018 gelanceerd en gaat de komende jaren enorm groeien. Een van de belangrijkste projecten voor Sony is een film over Madam Web, waar men al sinds 2019 aan werkt.

Madam Web-film
In de comics was Madam Web een wat oudere vrouw, maar Sony slaat met de film een andere richting in en castte actrice Dakota Johnson in de hoofdrol. Eerder deze week hoorden we verder over een nieuw castlid en nu kunnen we iets zeggen over de richting die Madam Web in slaat.

Deadline meldt dat Madam Web gezien wordt als de Doctor Strange van het Sony-universum. Dat komt vooral door de superkrachten die zij heeft.

Eerder al hoorden we dat het personage Madam Web iets veranderd zou worden door Sony, zodat het beter zou passen binnen de overkoepelende plannen met de filmfranchise die de studio aan het ontwikkelen is. Zodoende zouden haar krachten moeten passen binnen die van het multiversum.

Madam Web begint vermoedelijk dit jaar nog met zijn opnames.

NieuwsFilm

meest populair