Doctor Strange is géén Avenger volgens Benedict Cumberbatch

Doctor Strange is géén Avenger volgens Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch is er heel duidelijk over.

Doctor Strange-acteur Benedict Cumberbatch zegt dat zijn personage geen Avenger is. Dat vertelde hij in een interview met KCRW. Volgens de acteur maakt zijn personage geen onderdeel uit van het team.

Doctor Strange is een van de machtigste helden van de Aarde, maar niet op dezelfde manier als Captain America of Iron Man dat zijn. De (voormalig) Sorcerer Supreme probeert de realiteit te beschermen, waarmee hij min of meer op hetzelfde niveau als Thor of de Hulk vecht om de planeet te beschermen.

Geen Avenger
Cumberbatch grapte tijdens het interview dat zijn personage geen Avenger is, omdat hij niet binnen de Avengers Tower zit.

"Mensen zeggen wel dat ik een Avenger ben, maar dat is niet zo. Ik zit niet in de Stark Tower met Nick Fury. Hij bevindt zich buiten die realiteit, maar ik denk niet per se dat het een karaktertrek is. Eerder gewoon de naam van een baan," aldus Cumberbatch.

"Hij beschermt de realiteit van de Avengers op een andere manier dan hoe zij tot nu toe hebben zitten vechten. Hij behoudt zijn positie als een volwassene aan de rand van dat geheel. Maar dat kan slechts bepaalde tijd, want er komt een moment waarop hij wel samen moet werken met mensen. Dat zullen we in de volgende film misschien wel zien."

NieuwsFilm

meest populair