Behoorlijk opvallende actrice in volgende Marvel-film

Behoorlijk opvallende actrice in volgende Marvel-film

Actrice Sydney Sweeney leverde met Euphoria haar visitekaartje af.

Voor wie de serie Euphoria op HBO heeft gezien, herkent actrice Sydney Sweeney maar al te snel. Als het personage Cassie heeft ze namelijk een aantal behoorlijk pikante scènes.

Nu wordt duidelijk dat Sweeney is aangetrokken voor de Marvel-film Madamr Web van Sony Pictures. Eerder werd Dakota Johnson aangetrokken voor de titelrol. Het nieuws komt via Deadline.

Sydney Sweeney in Madame Web
In de stripboeken wordt Madame Web meestal afgebeeld als een oudere vrouw die blind is en verbonden is met een levensondersteunend systeem dat op een web lijkt. Ze heeft paranormale gaven en gebruikt vaak andere helden om haar gevechten aan te gaan.

Er wordt aangenomen dat Sweeney een van die helden zal zijn. Mogelijk wordt ze zelfs Martha Franklin alias Spider-Woman. De afgelopen jaren wordt Sweeney steeds bekender, via rollen in onder meer Under the Silver Lake en Once Upon a Time... in Hollywood.

De regie van Madame Web ligt in handen van S.J. Clarkson (The Defenders) en het script komt uit de pennen van Morbius-schrijvers Matt Sazama en Burk Sharpless. Een datum heeft Madame Web nog niet.

NieuwsFilm

meest populair