Na Venom en Morbius vindt Sony nu ook zijn Madame Web

Na Venom en Morbius vindt Sony nu ook zijn Madame Web

Dakota Johnson gaat de rol spelen.

Sony's Marvel Universe of Spider-Man Characters breidt uit. Actrice Dakota Johnson, die je wellicht kent van Fifty Shades of Gray, zal als eerste vrouw een Sony/Marvel superheldenfilm aanvoeren. Althans, als de onderhandelingen slagen.

Sony heeft al enige decennia de filmrechten op Spider-Man en gelieerde personages in handen. De filmstudio werkt druk aan een universum rond ondersteunende personages rond Spidey, met twee succesvolle films rond Venom onder z'n gordel en een spin-off over Morbius. En er worden meer films ontwikkeld, waaronder eentje over Jackpot geschreven door Arrow-maker Marc Guggenheim.

Madame Web-film
Dat Sony prioriteit legt bij zijn Marvel-films zal niemand verbazen gezien het bizarre succes van Spider-Man: No Way Home, dat een van de best verdienende films ooit is en dé best verdienende film van Sony ooit.

Vorige maand hoorden we verder al dat daarom druk gelegd werd op de productie van een Madame Web-film en nu blijkt dat Johnson in onderhandelingen is voor de rol.

Madame Web is in de comics Cassandra Webb, een mutant die geboren wordt in Salem, Oregon. Zij heeft een ziekte waardoor ze verlamd en blind is, maar ook telepathisch is, en de toekomst kan zien. Haar naam krijgt ze door de machine die haar in leven houdt en eruit ziet als een spinnenweb.

NieuwsFilm

meest populair