3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Power of the Dog (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, Kodi Smit-McPhee, e.a.
In de Amerikaanse staat Montana runnen de welgestelde gebroeders Burbank samen een ranch. Phil is dominant maar ergens ook charismatisch. George is juist zachtaardig. De spanningen tussen de twee nemen toe wanneer George trouwt met weduwevrouw Rose. Phil begint haar en haar studentikoze tienerzoon Peter al snel te intimideren. Hij wil van Peter een echte kerel maken. Maar dan komen er lang verborgen geheimen aan het licht en verandert alles.

Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a.
Pete en Ellie besluiten een gezin stichten met behulp van adoptie. Na de daarvoor benodigde procedure te hebben doorgelopen, neemt het echtpaar de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms moeilijker te zijn dan gedacht.

Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: André Øvredal | Cast: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Kathleen Pollard, e.a.
Sarah Bellow schreef ooit een boek vol angstaanjagende verhalen en donkere geheimen. Vele jaren later vindt een groep tieners haar boek. Er blijkt echter een vloek te rusten op het boek, waardoor de duistere figuren uit de horrorverhalen tot leven komen en iedereen in het stadje Mill Valley in gevaar is.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair