3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds vorige week een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Dune (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a.
Paul Altreides, een begaafde jongeman die beschikt over bovennatuurlijke krachten, komt uit een adellijke familie die de macht toegewezen krijgt over Arrakis. Alleen op deze gevaarlijke woestijnplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat door enorme zandwormen wordt geproduceerd. Al snel krijgt de familie te maken met opstandige Fremen, de oorspronkelijke bevolking van Arrakis, en andere tegenstanders.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Caves | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard, e.a.
De paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren keren terug om een opmerkelijke zaak te onderzoeken. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt hen om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.

Casablanca (1942)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Curtiz | Cast: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid, e.a.
Rick Blaine, een verbannen Amerikaan, runt een bar in het door de nazi's bezette Casablanca. Zijn loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer zijn oude vlam Lisa weer opduikt en hem om hulp vraagt om te kunnen ontsnappen aan de nazi's. Het probleem is alleen dat Lisa nu samen is met een verzetsstrijder die niet mag ontsnappen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair