De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Adam Project (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a.
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.

Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, e.a.
Bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid, zijn aartsvijand, zijn opnieuw op elkaar aangewezen. Ditmaal om Sonia, de vrouw van Kincaid, te beschermen. Deze oplichtster blijkt alleen nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. Ondertussen moet het drietal een wraakzuchtige Griekse miljonair zien te stoppen.

The Weekend Away (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kim Farrant | Cast: Leighton Meester, Christina Wolfe, Ziad Bakri, e.a.
De Amerikaanse Beth is toe aan vakantie en zoekt daarom haar beste vriendin Kate op in Kroatië. Alles is perfect, totdat Kate op een ochtend spoorloos verdwenen blijkt te zijn. Terwijl de politie haar steeds sterker begint te verdenken, haast Beth zich om de waarheid te ontdekken. Elke aanwijzing leidt echter tot meer verontrustend bedrog.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair