3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, e.a.
Bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid, zijn aartsvijand, zijn opnieuw op elkaar aangewezen. Ditmaal om Sonia, de vrouw van Kincaid, te beschermen. Deze oplichtster blijkt alleen nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. Ondertussen moet het drietal een wraakzuchtige Griekse miljonair zien te stoppen.

Dark Shadows (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Eva Green, e.a.
De bloedzuigende vrouwenverslinder Barnabas Collins brak ooit het hart van de kwade heks Angelique Bouchard, die wraak op hem nam door Collins en zijn familie te vervloeken. Nu, twee eeuwen later, ontwaakt Collins weer. Hij trekt in bij zijn excentrieke nazaten, die nog altijd wonen in zijn oude landhuis, om Bouchard uit te kunnen schakelen.

The Mauritanian (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Macdonald | Cast: Tahar Rahim, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, e.a.
Veertien jaar geleden werd Mohamedou Ould Salahi opgepakt en zonder rechterlijke tussenkomst gevangengezet op Guantanamo Bay. De Amerikaanse regering meent dat hij betrokken was bij de terreuraanslagen van 9/11. Advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan horen van de zaak en besluiten Salahi te gaan helpen. Hun inzet wordt echter zwaar bemoeilijkt door militair aanklager Stuart Couch.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair