De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

B]Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.[/b]

The Adam Project (2022)


Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a.
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.

Unfriended: Dark Web (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Susco | Cast: Colin Woodell, Stephanie Nogueras, Betty Gabriel, e.a.
Matias vindt een achtergelaten laptop bij een cybercafé en neemt deze mee naar huis. Later heeft hij een gameavond met zijn vrienden via Skype. De groep belanden zonder dat ze het doorhebben steeds dieper op het dark web. Iemand blijkt de vrienden stiekem in de gaten te houden en die persoon heeft er alles voor over om zijn geheimen te beschermen.

Like a Boss (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Miguel Arteta | Cast: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek, e.a.
Mia en Mel zijn niet alleen elkaars beste vriendinnen, maar runnen ook een beautybedrijf samen. Helaas hebben ze flinke schulden. Wanneer cosmeticagigant Claire hen aanbiedt hun bedrijf over te nemen, nemen de spanningen tussen de twee toe. Zo komt zowel hun vriendschap als samenwerking in gevaar.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair