3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds dinsdag weer een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Judas and the Black Messiah (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shaka King | Cast: Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Jesse Plemons, e.a.
In 1968 wordt de charismatische activist Fred Hampton voorzitter van de Black Panther Party in Illinois. Zijn partij wil een einde maken aan de moorden op zwarte mensen en het politiegeweld. De FBI ziet hem als een bedreiging en vrezen een revolutie. De autoriteiten zetten daarom William O'Neal als infiltrant om Hampton en zijn beweging te stoppen.

Malignant (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, McKenna Grace, e.a.
Wanneer Madison door een onverklaarbare gebeurtenis zowel haar ongeboren kind als man verliest, valt haar leven uiteen. Dan krijgt ze ook nog eens te maken met schokkende visioenen van gruwelijke moorden. De paniek slaat toe als ze ontdekt dat deze daadwerkelijk plaatsvinden en zij op een of andere manier verbonden is met de dader.

The Suicide Squad (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, e.a.
De onverschrokken Amanda Waller verzamelt een nieuw team superschurken - met onder meer Harley Quinn, Bloodsport en King Shark - voor een levensgevaarlijke missie naar Corto Maltese. Daar moeten de boeven een zwaarbewaakt fort zien te vernietigen waarin een superkrachtig wapen wordt bewaard. Het team stuit echter ook op bedrog en dubbele agenda's.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair