3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Fantastic Mr. Fox (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: George Clooney, Meryl Streep, Bill Muray, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Mr. Fox is de sluwste van alle kippendieven. Maar wanneer hij hoort dat zijn vrouw zwanger is, moet hij haar beloven te stoppen met stelen. Nu werkt Mr. Fox als columnist, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hij gaat bovengronds wonen en begint de schuren van boeren te plunderen. Hiermee brengt hij echter zijn familie in gevaar.

Being the Ricardos (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Nicole Kidman, Javier Bardem, J.K. Simons, e.a. | Te zien op: Prime Video
Tijdens een productieweek van hun televisieserie - van de leessessie op maandag tot de opnames met publiek op vrijdag - worden Lucille Ball en Desi Arnez geconfronteerd met meerdere problemen die niet alleen hun show, maar ook hun carrières en huwelijk op het spel zetten.

Sully (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, e.a. | Te zien op: Netflix
15 januari 2019. Kort nadat gezagvoerder Chesley Sullenberger, bijgenaamd Sully, en copiloot Jeff Skiles met hun Airbus 320 zijn opgestegen, vliegen vogels in de motoren, waardoor deze uitvallen. Ze zien geen andere optie dan het vliegtuig laten landen op de Hudson River. Dat doen ze met succes, maar toch worden de helden later onderworpen aan een kritisch onderzoek.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair