3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Turning Red (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Domee Shi | Cast: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Orion Lee, e.a. | Te zien op: Disney Plus
De dertienjarige Mei Lee is een zelfverzekerde scholiere die het liefst wil ontsnappen aan haar overbeschermende moeder Ming, maar ook een goede dochter wil zijn. En alsof het al niet moeilijk genoeg is dat haar interesses, relaties en lichaam door de puberteit aan het veranderen zijn, verandert ze ook nog eens iedere keer wanneer ze overprikkeld raakt in een enorme rode panda.

The First Purge (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gerard McMurray | Cast: Y'Ian Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, e.a. | Te zien op: Netflix
Om de criminaliteitscijfers zo laag mogelijk te houden, roept de Amerikaanse regering een bijzonder experiment in het leven: één nacht lang bestaan er geen wetten en mag iedereen ongestraft plunderen en moorden. Een drugsbaron probeert in zijn eigen wijk deze nacht vol gelegaliseerde criminele activiteiten te overleven en besluit om de politiek in te gaan. Het experiment loopt namelijk al snel volledig uit de hand.

The Croods: A New Age (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Crawford | Cast: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, e.a. | Te zien op: Prime Video
De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: van prehistorische dieren tot het vriendje van hun dochter. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een waar paradijs. Ze denken hier alles te hebben om een perfect leven te kunnen leiden, maar komen dan voor een nieuwe uitdaging te staan: er blijkt hier al een andere familie te wonen. Dat zorgt al snel voor conflict.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair