'Deadpool 3' laat nog behoorlijk lang op zich wachten

'Deadpool 3' laat nog behoorlijk lang op zich wachten

Voorlopig hoef je niks te verwachten.

Al in december 2019 bevestigde acteur Ryan Reynolds de komst van Deadpool 3. De acteur en producent deelde toentertijd een foto van hemzelf op het hoofdkwartier van Marvel Studios.

Sindsdien is de boel echter nogal traag gegaan qua ontwikkeling. In november 2020 werden nog de zusters Molyneux aangesteld voor het script. Maar sindsdien hebben we vrijwel niets over hun werk gehoord. En afgelopen week was er ineens het bericht dat Shawn Levy de regie op zich zou nemen en het scenario wordt geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, die ook de eerste film schreven.

Deadpool 3
Reynolds hintte er een tijd geleden nog naar dat hij voor het einde van dit jaar nog zou willen beginnen met de opnames van Deadpool 3. Maar dat lijkt niet meer te lukken.

Shawn Levy lijkt namelijk in essentie bevestigd te hebben dat hij nog even nodig heeft voordat de opnames kunnen beginnen en het lijkt erop dat dit pas in 2023 het geval gaat zijn. Hieronder een bericht dat op Twitter geplaatst werd door journalist Steven Weintraub. Daar reageerde Levy op met: "Allemaal helemaal waar. Kan niet wachten om te rusten als ik dood ben. Tot die tijd: le'ts GOOOO!"



Wanneer Deadpool 3 in de bioscoop draait is helaas ook nog niet bekend. Wel maakte

NieuwsFilm

meest populair