Sorcerer Supreme en Miss America in de problemen op foto's 'Doctor Strange 2'

Sorcerer Supreme en Miss America in de problemen op foto's 'Doctor Strange 2'

Doctor Strange en America Chavez zijn gevangen.

In de tweede trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness zagen we al dat Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) gevangen wordt genomen. Twee nieuwe foto's die werden gepubliceerd door Empire zien we nu dat een van de nieuwe personages in hetzelfde schuitje belandt.

Dat nieuwe personage is America Chavez. Zij wordt gespeeld door Xochitl Gomez en we zien haar op onderstaande foto's in een even penibele situatie als de titelheld. Gek is dat overigens niet, aangezien Chavez, alias Miss America, de kracht heeft om door het Multiverse te reizen.

Met die situatie is zeker niet iedereen het in het multiversum blij en daarom worden ze op een of andere manier tot verantwoording groepen. In de tweede trailer zagen we al dat dan Professor X (Patrick Stewart) ten tonele komt.

Foto's van Doctor Strange en Miss America
Onderstaande twee foto's verschenen op de website van Empire. We zien de twee personages is soort glazen kooien en de Sorcerer Supreme heeft stevige handboeien om. Vanaf 4 mei zie je wat dit allemaal te betekenen heeft in de film van Sam Raimi.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair