'Obi-Wan Kenobi' krijgt zijn eerste trailer: De 'Star Wars'-held is terug in duistere eerste beelden

'Obi-Wan Kenobi' krijgt zijn eerste trailer: De 'Star Wars'-held is terug in duistere eerste beelden

Check hier de eerste beelden.

Vandaag is het dan eindelijk zover: de eerste trailer voor Obi-Wan Kenobi is te zien! De serie komt eind mei naar Disney+ en brengt na jaren hopen van fans eindelijk Ewan McGregor terug als de held uit de titel.

Ooit begon de Obi-Wan Kenobi-serie zijn ontwikkeling als een film, maar na het floppen van Solo: A Star Wars Story werd besloten er een televisieserie van te maken. Het resultaat is een miniserie met zes afleveringen, waarvan er vanaf 25 mei elke week een nieuwe te zien is op Disney+. Vandaag is er de trailer.

Obi-Wan Kenobi-trailer
Hieronder kan je de trailer voor de Obi-Wan Kenobi-serie bekijken:



De Obi-Wan Kenobi-serie brengt natuurlijk niet alleen McGregor terug. Ook zien we Hayden Christensen weer in de rol van Anakin Skywalker, a.k.a. Darth Vader kruipen. Ons is een grootse rematch tussen Obi-Wan en zijn voormalig Padawan beloofd, en die lijken we ook echt te gaan krijgen. Helaas kennen we de uitkomst al: beiden ontsnappen levend.

Obi-Wan Kenobi begint als de Jedi zich voor het Keizerrijk schuilhoudt op woestijnplaneet Tatooine. Hij is daar met een doel: om te waken over de jonge Luke Skywalker. Maar Obi-Wan wordt al snel weer in een groots avontuur gezogen, waarbij hij moet dealen met de gevaarlijke Inquisitors, die getraind zijn in het jagen op Jedi en ook de Force kunnen gebruiken.

Vanaf 25 mei is de Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+ te zien.

NieuwsFilm

meest populair