3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Simu Liu, Tony Leung, Awkwafina, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Shaun ontsnapte jaren geleden aan zijn vader Wenwu, de gevreesde leider van de Ten Rings, en leeft nu een normaal leven met zijn beste vriendin Katy in San Francisco. Maar wanneer hij opnieuw geconfronteerd wordt met zijn verleden, kan hij niets anders dan terugvechten. Zo leert de wereld wie Shaun daadwerkelijk is: de krachtige superheld Shang-Chi.

Inglourious Basterds (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Brad Pitt, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video / Videoland
De joodse Shosanna Dreyfus ziet met haar eigen ogen hoe haar familie op brute wijze wordt omgebracht door de Duitsers. Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze de eigenaar wordt van een bioscoop. Later wordt Dreyfus gedwongen om een nazi-première te houden, maar haar filmtheater blijkt ook de plek die een groep Amerikaanse soldaten heeft uitgekozen voor een confrontatie.

A Quiet Place (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a. | Te zien op: Prime Video
De mensheid is haast reddeloos ten onder gegaan aan de invasie van blinde, mensverslindende monsters met een verfijnd gehoor. De familie Abbott, wonend op een achteraf gelegen boerderij, moet dan ook in volledige stilte leven om de wezens niet naar zich toe te lokken. Maar ondanks alle voorzorgsmaatregelen, ontglipt dat ene geluidje zo.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair