3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Forrest Gump (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, e.a.
Forrest Gump is maar een simpele ziel. Hij is weliswaar charmant, maar niet bijster slim. Desondanks wordt hij een held in Vietnam, pingpongkampioen, succesvol garnalenvisser en goeroe. Ook ontmoet hij presidenten, krijgt hij meerdere malen een hoge onderscheiding uitgereikt en drukt hij al met al een grotere stempel op het verloop van de Amerikaanse geschiedenis dan hij zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden.

Big Fish (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, e.a.
Verkoper Edward Bloom vertelt al zijn hele leven lang fantasierijke verhalen over zichzelf. Dit tot grote ergernis van zijn zoon Will, die hem nooit heeft geloofd en daardoor ook vervreemd is geraakt van zijn vader. Nu Edward op sterven ligt, worden vader en zoon herenigd. Will wil de waarheid weten om de man van de mythe te kunnen scheiden. Daarom vraagt hij zijn vader om toch opnieuw zijn levensverhaal te vertellen.

Deep Impact (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mimi Leder | Cast: Robert Duvall, Téa Leoni, Elijah Wood, e.a.
De veertienjarige Leo ontdekt bij stom toeval een nieuwe komeet, die op koers lijkt om de aarde te vernietigen. Dankzij een ambitieuze journaliste wordt dit verhaal wereldkundig. Maar dan slaat de paniek toe. In een wanhopige poging om de planeet te redden, wijst president Beck de geharde ervaren astronaut Tanner aan als leider van een ruimtemissie die de enorme komeet moet vernietigen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair