De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Bumblebee (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a.
Bumblebee houdt zich als gele kever schuil voor de Decepticons in een autokerkhof in een kleine Californische badplaats. De avontuurlijke tiener Charlie vindt hem daar en neemt hem mee naar huis om hem op te knappen. Hoewel Charlie in eerste instantie schrikt wanneer ze ontdekt dat de auto eigenlijk een robot is, raken de twee al snel bevriend en nemen ze het samen op tegen de vijand.

Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a.
Pete en Ellie besluiten een gezin stichten met behulp van adoptie. Na de daarvoor benodigde procedure te hebben doorgelopen, neemt het echtpaar de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms moeilijker te zijn dan gedacht.

Rabat (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Victor D. Ponten en Jim Taihuttu | Cast: Nasrdin Dchar, Achmed Akkabi, Marwan Kenzari, e.a.
Nadir moet van de ene op de andere dag de oude taxi van zijn vader afleveren bij een vriend in Rabat. Hij besluit zijn twee beste vrienden, Abdel en Zakaria, mee te vragen. Samen maken ze de roadtrip van hun leven van Amsterdam naar Marokko. Onderweg ontmoeten ze niet alleen een leuke lifster, maar ontstaan ook de nodige problemen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair