3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Halloween Kills (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, e.a. | Te zien op: o.a. Pathé Thuis & Ziggo (huur/koop)
Laurie Strode, haar dochter Karen en haar kleindochter Allyson dachten voorgoed van het gemaskerde monster Michael Myers af te zijn door hem op te sluiten in de kelder van een brandend huis. De seriemoordenaar weet echter te ontsnappen en zet zijn rituele bloedbad voort. Ondertussen ligt Laurie zwaargewond in het ziekenhuis.

West Side Story (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Rachel Zegler, Ansel Elgort, Ariana DeBose, e.a. | Te zien op: Disney Plus
1957, New York. Een hevige strijd tussen twee jeugdbendes woedt door de straten. De Puerto Ricaanse Sharks vechten voor een plek in de maatschappij tegen de traditioneel wit-Amerikaanse Jets. Tegen deze achtergrond wordt Tony, de voormalig leider van de Jets, verliefd op Maria, het zusje van Sharks-leider Bernardo. De twee beginnen een verboden romance.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Berlinger | Cast: Zac Efron, Lily Collins, Jeffrey Donovan, e.a. | Te zien op: Netflix
De jonge alleenstaande moeder Liz Kendall valt tijdens een avondje uit voor de charmes van de knappe rechtenstudent Ted Bundy. De twee krijgen een relatie en tot haar grote vreugde kan hij ook nog eens goed overweg met haar dochtertje Molly. Wanneer er in de buurt jonge vrouwen vermist raken, komt Ted al snel in beeld. Volgens Liz kan hij daar echter niets mee te maken hebben.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair