3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

First Man (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, e.a.
Astronaut Neil Armstrong traint tien jaar lang voor de ruimtevlucht van zijn leven en bereidt zich voor om als eerste mens voet op de maan te zetten. De aanloop naar die uiteindelijk succesvolle missie verloopt moeizaam. De ene naar de andere testvlucht mislukt en de weerstand onder de bevolking tegen het peperdure NASA-programma wordt alsmaar groter.

Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: André Øvredal | Cast: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Kathleen Pollard, e.a.
Sarah Bellow schreef ooit een boek vol angstaanjagende verhalen en donkere geheimen. Vele jaren later vindt een groep tieners haar boek. Er blijkt echter een vloek te rusten op het boek, waardoor de duistere figuren uit de horrorverhalen tot leven komen en iedereen in het stadje Mill Valley in gevaar is.

Red Notice (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, e.a.
Meesterdief Nolan Booth is voor een opdrachtgever op zoek naar een mythisch kunstwerk. Hij is erg succesvol, maar wordt regelmatig afgetroefd door The Bishop, de meest gezochte kunstrover ter wereld. Booth vindt een onverwachte partner in de opgepompte FBI-agent John Hartley om The Bishop te stoppen.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair