De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Weekend Away (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kim Farrant | Cast: Leighton Meester, Christina Wolfe, Ziad Bakri, e.a.
De Amerikaanse Beth is toe aan vakantie en zoekt daarom haar beste vriendin Kate op in Kroatië. Alles is perfect, totdat Kate op een ochtend spoorloos verdwenen blijkt te zijn. Terwijl de politie haar steeds sterker begint te verdenken, haast Beth zich om de waarheid te ontdekken. Elke aanwijzing leidt echter tot meer verontrustend bedrog.

Meskina (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daria Bukvić | Cast: Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Soundos El Ahmadi, e.a.
Dertiger Leyla heeft geen relatie en geen baan. Ze weet eigenlijk niet zo goed wat ze wil. Ze probeert dan ook haar eigen weg te vinden en zelf op zoek te gaan naar geluk, ondanks de luidruchtige meningen en vele koppelpogingen van haar familie. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich echter flink in de nesten.

Against the Ice (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Flinth | Cast: Nikolaj Coster-Waldau, Joe Cole, Heida Reed, e.a.
1909. De Deen Ejnar Mikkelsen leidt een expeditie naar Groenland. Hij wil de bewering ontkrachten van de Verenigde Staten dat Groenland uit twee delen bestaat. Met de onervaren Iver Iversen verlaat hij onderweg het schip. De heren stuiten op bewijs dat Groenland uit één deel bestaat, maar worden op hun terugreis met hongersnood en moeheid geconfronteerd



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair