Marvel-baas focust vooral op overkoepelend verhaal van MCU Phase 4

Marvel-baas focust vooral op overkoepelend verhaal van MCU Phase 4

Kevin Feige heeft het druk!

Marvel Studios-chef Kevin Feige focust zich met name op het verhaal van het Marvel Cinematic Universe in Phase 4. Met 26 films en 14 jaar onder de gordel, heeft Marvel Studios een onderling verbonden filmuniversum gemaakt, waarbij Avengers: Endgame de culminatie van het eerste plan was.

Inmiddels is Marvel Studios volop bezig met het vrijgeven van films in Phase 4, die draaien om het concept van het multiversum.

Focus volledig op Phase 4
In een interview met VFX Notes, een podcast, legt VFX Production Supervisor Stephane Ceretti uit dat de voornaamste focus van Feige ligt op het alsmaar uitbreidende verhaal van het MCU. Hij is nu dus niet meer zo betrokken bij de individuele projecten en het dagelijks werk van Marvel Studios als hij in het verleden wel was.

"Er zijn nu echt een boel mensen. Maar het is tegelijk leuk en gestoord en echt enorm opwindend omdat we echt onderdeel uitmaken van het proces. En dan bedoel ik echt, echt onderdeel van het proces. Maar het is nu wel veranderd, omdat de studio tegenwoordig groter is," begon Ceretti.

"Daardoor hebben we iets minder toegang tot de mensen dan we eerder hadden. [Alonso] is er altijd wel, zij zit altijd in meetings en leest continu ons werk. [Feige] is er nu wat minder, omdat hij zo druk is met het verhaal en alles dat daaraan verbonden is. Hij kwam vroeger naar elke VFX-reading met ons, wat echt heel tof was."

NieuwsFilm

meest populair