Dino's en zombies in trailer 'Jurassic Island'

Dino's en zombies in trailer 'Jurassic Island'

Veel slechte CGI-dino's in nieuwe 'Jurassic-kloon.

Je zult je misschien afvragen of er überhaupt mensen bestaan die de circa 90 minuten kunnen uitzitten van een film als Jurassic Island, waarvoor je hieronder de trailer ziet. Klaarblijkelijk is dat namelijk zo, aangezien dit soort films aan de lopende band worden uitgebracht.

De zoveelste bedenkelijke Jurassic-kloon Jurassic Island komt van Uncork'd Entertainment en dus niet The Asylum. De laatste partij is hofleverancier van dit soort films vol monsters die tot leven komen middels slechts visuele effecten.

Jurassic Island van Dominic Ellis
De regie van Jurassic Island lag in handen van regisseur Dominic Ellis (Blood in the Water) en er zijn rollen voor onder meer Sarah T. Cohen, Alistair Stoneman, Jamila Martin-Wingett, Ray Whelan, Ricardo Freitas, Nicola Wright en Tony Goodall.

In Jurassic Island ontdekt Ava de verblijfplaats van haar vermiste vader op een onbekend eiland; een mythische verloren wereld die al werd ontdekt door haar grootvader.

Samen met een groep avonturiers en wetenschappers arriveren ze op Jurassic Island, waar het duidelijk wordt dat het vorige team tegen dezelfde ramp was aangelopen. Dinosaurussen en giftige bloedzuigers zorgen ervoor dat ze niet langer een zoektocht uitvoeren naar haar vader, maar dat ze een strijd leveren om te overleven.

De film verschijnt binnenkort via Video on demand online.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair