Halle Berry gaat schaars gekleed over straat

Halle Berry gaat schaars gekleed over straat

Of is het gewoon bloedheet in de States?

Actrice Halle Berry is nu al enkele decennia een grote naam in Hollywood en op het witte doek. Begin dit jaar zagen we haar nog in een grote rampenfilm en ook komende periode staan er films met de oud Bond-girl op het programma.

De in Cleveland, Ohio geboren Halle is in de rampenfilm Moonfall van Roland Emmerich nog een van de personen die de Aarde moeten redden. Even later dit jaar zal ze opnieuw te zien zijn in een scifi-film, namelijk The Mothership met ook Molly Parker en Omari Hardwick.

The Mothership van Matthew Charman zal wel een compleet ander scifi-avontuur worden. In het drama zien we Sara Morse. Het is een jaar geleden dat haar man op mysterieuze wijze verdween van hun landelijke boerderij. Wanneer ze een vreemd, buitenaards object onder hun huis ontdekt, beginnen Sara en haar kinderen aan een avontuur om hun man, vader en vooral de waarheid te vinden.

Zomers over straat
Op Instagram deelt de altijd fitte Halle vaak sportieve foto's. De actrice is namelijk vaak in de gym te vinden. "Laten we op deze Fitness Friday fit worden met @respin! Wie doet mee?" schrijft ze bij nieuwe foto's. We zien de actrice in bikini op een skateboard.


Zien hoe de 55 jarige Halle Berry eruit ziet op haar skateboard? Check de foto's dan hier op haar Instragram.


NieuwsFilm

meest populair