Tweede trailer van veelbelovende horrorfilm 'You Won't Be Alone' met Noomi Rapace

Tweede trailer van veelbelovende horrorfilm 'You Won't Be Alone' met Noomi Rapace

Een mix tussen 'The Witch' en 'Under the Skin'

Eind vorig jaar verscheen de eerste trailer van de horrorfilm You Won't Be Alone. De R-rated film werd sterk onthaald tijdens het Sundance Film Festival en nu is weer een tweede trailer online verschenen.

You Won't Be Alone speelt zich af in een geïsoleerd bergdorpje in Macedonië, aan het begin van de 19e eeuw. Een jong meisje wordt weggehaald bij haar moeder en door een eeuwenoude geest veranderd in een heks.

Verhaal
In het begin van de film vermoordt de jonge heks op een dag per ongeluk een dorpeling, wiens lichaam ze vervolgens overneemt. Door haar nieuwsgierigheid wordt dit een afgrijselijke gewoonte en leeft ze zo tussen de dorpelingen, terwijl ze hun gedrag in de gaten houdt en kopieert voordat ze weer een nieuw slachtoffer maakt...

Bekijk de beelden hieronder!



Team
De bovennatuurlijke horrorfilm wordt dan ook beschreven als een kruising tussen The Witch (2015) en Under the Skin (2013). Het bekendste gezicht is toch wel zonder meer dan van Noomi Rapace, o.a. bekend van de originele Millenium-trilogie. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door o.a. Anamaria Marinca, Alice Englert, Carloto Cotta, Félix Maritaud en Sara Klimoska.

You Won't Be Alone, een film die werd geschreven en geregisseerd door Goran Stolevski, zal volgende maand in Amerika te zien zijn, maar er is vooralsnog geen Nederlandse datum voor een bioscooprelease vastgelegd.

NieuwsFilm

meest populair