'Star Wars' brengt enorm geliefde Jedi terug!?

'Star Wars' brengt enorm geliefde Jedi terug!?

Obi-Wan Kenobi lijkt een Jedi terug te brengen.

Star Wars-fans kijken enorm uit naar de lancering van de serie Obi-Wan Kenobi op Disney+. De miniserie brengt Ewan McGregor voor het eerst sinds Revenge of the Sith in 2005 verscheen terug in de titelrol.

De serie dient dan ook als een epiloog op de prequeltrilogie en is een brug naar de oorspronkelijke trilogie uit de jaren zeventig en tachtig. Daarmee is het dus ook niet echt een verrassing dat bepaalde personages uit de prequeltrilogie terugkeren. Tegelijk gaat nu een opvallend gerucht! Lees dus vanaf hier niet verder als je liever geen SPOILERS leest.

Obi-Wan Kenobi-terugkeer
Making Star Wars-journalist Jason Ward sprak met Star Wars Santa en had het over welke iconische Jedi mogelijk terug zouden kunnen keren naar de franchise.

Hij vertelde het volgende:

"Nou, dat is mijn vraag over Qui-Gon. Ik weet dat Qui-Gon erin zit, maar ik weet niet of hij een voice-over heeft, over een fysieke geest is. Dat was een echt grote scoop trouwens, die ik net onthuld heb. Ik weet dat hij erin zit. Dat weet ik zeker, dat is mij verteld."

Daar Making Star Wars doorgaans als behoorlijk betrouwbaar te boek staat, klinkt het niet eens onwaarschijnlijk. Qui-Gon Jinn werd in The Phantom Menace gespeeld door Liam Neeson en kwam al in die film om het leven in een gevecht tegen Darth Maul.

Obi-Wan Kenobi is vanaf mei te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair