De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Sans répit (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Régis Blondeau | Cast: Franck Gastambide, Simon Abkarian, Michaël Abiteboul, e.a.
Politieagent Thomas Blin wordt verdacht van corruptie. Op weg naar de begrafenis van zijn moeder, rijdt hij per ongeluk een man dood. In paniek besluit hij dit ongeluk te verdoezelen. Wanneer hij daarna bedreigd wordt door een mysterieuze getuige, ontspoort zijn leven volledig.

A Madea Homecoming (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Perry | Cast: Tyler Perry, Cassi Davis-Patton, David Mann, e.a.
Madea is druk bezig met het voorbereiden van de komst van haar familie. Haar familie komt namelijk bijeen om het afstuderen van haar achterkleinzoon te vieren. Er doen zich echter allerlei problemen voor die de boel bemoeilijken. En dan breekt er ook nog eens ruzie uit.

The Tinder Swindler (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felicity Morris
Deze true crime-documentaire gaat over een Israëlische oplichter die zich op datingapps voordoet als een rijke jetsetter die handelt in diamanten. Met zijn gladde praatjes weet hij vrouwen in te palmen en miljoenen van hen te ontfutselen. Nu zinnen zijn slachtoffers op wraak.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair