3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Now You See Me (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Louis Leterrier | Cast: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, e.a.
Vier goochelaars weten voor een uitverkochte zaal in Las Vegas een bank leeg te roven in Parijs en delen de buit uit aan hun publiek. FBI-agent Dylan Rhodes en zijn Interpol-collega Alma Dray krijgen de opdracht om de bende op te rollen, maar dat is lastiger dan gedacht wanneer je het opneemt tegen een groep meesterillusionisten.

Straight Outta Compton (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Neil Brown Jr., e.a.
Los Angeles, jaren tachtig. Vijf hiphopartiesten - Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren - groeiden op in de gevaarlijke stad Compton en richten nu samen de groep N.W.A. op. Met hun provocerende teksten uiten de mannen hun frustratie over hun stad. Hun muziek slaat aan en daardoor weet groep de muziekcultuur voorgoed te veranderen en een sociale revolutie te ontketenen.

Back to the Future (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, e.a.
De ietwat gekke professor Emmett Brown heeft een tijdreismachine gebouwd. De zeventienjarige Marty McFly, die het goed met hem kan vinden, gebruikt deze om terug naar het verleden te reizen. Daar ontmoet hij zijn ouders in hun jongere jaren. Door een fout brengt hij echter zijn eigen toekomst in gevaar.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair