'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' betekent veel meer dan je denkt

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' betekent veel meer dan je denkt

Dat wordt een opvallende MCU-film!

Een van de producenten van Doctor Strange in the Multiverse of Madness legt de verschillende betekenissen van de titel uit.

De film is het langverwachte vervolg en duikt in het multiversum. We krijgen straks onder meer de Scarlet Witch te zien die naast Doctor Strange moet vechten, volgen America Chavez en krijgen zelfs een oude bekende te zien. Deze zomer is de film te zien.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-titel
De titel van Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft meerdere betekenissen volgens producent Richie Palmer. Volgens hem refereert de madness in de titel niet alleen naar het doordraaien in de traditionele zin van het woord.

"We eren de elke definitie van het woord 'madness' in de film. Het gaat bijvoorbeeld niet alleen om hoe de gekheid van een alternatief universum eruit zou kunnen zien, hoe het zou kunnen voelen of klinken. Als je oneindig veel versies van jezelf ziet, in oneindig verschillende universa en je bent in elk daarvan een andere versie van jezelf," begon Palmer.

"Misschien ontmoet Stephen een paar van hen en vraagt hij zich af: 'oh, kan ik dat wat deze persoon kan bereiken? Kunnen zij wat ik allemaal kan?' En dat kan ook gekmakend zijn, dat je andere versies van jezelf besluiten ziet nemen die jij niet kan nemen. Dus of dat nou voor Doctor Strange, voor Wanda, of elk van onze andere personages geldt, dat kan zwaar zijn. Soms zijn de engste monsters, de monsters die wij in ons hebben en binnen het multiversum zijn bepaalde versies van onszelf monsterlijker dan anderen."

NieuwsFilm

meest populair