Ryan Reynolds belooft héél snel héél veel updates over 'Deadpool 3'

Ryan Reynolds belooft héél snel héél veel updates over 'Deadpool 3'

We kunnen niet wachten...

Hoewel hij (nog) niets specifieks heeft onthuld, heeft Ryan Reynolds, ster van The Adam Project, beloofd dat updates met betrekking tot Deadpool 3 "veel eerder dan verwacht" naar ons toe zullen komen. Zou Shawn Levy dan toch kunnen regisseren?

Het is een tijdje geleden dat we solide updates hebben gekregen over de plannen van Marvel Studios voor Deadpool 3, maar als we dus Reynolds moeten geloven, hoeven we niet te lang meer te wachten op een of andere officiële aankondiging.

Tijdens het chatten met Collider over zijn nieuwste Netflix-film werd de acteur gevraagd naar de threequel en of hij en regisseur Levy ooit hebben gesproken over een samenwerking aan de film.

"We praten zo'n beetje over alles", zei hij. "Maar ik zal dit over dat specifieke onderwerp zeggen, ik beloof dat ik daar zeer binnenkort een reeks updates over zal hebben".

Cameo in Doctor Strange 2?
Op dit moment weten we alleen maar dat Deadpool 3 gewoon weer R-rated zal worden. Er gaan geruchten dat de Merc With a Mouth zou kunnen verschijnen in het aanstaande Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar Reynolds ontkent voorlopig elke betrokkenheid.

NieuwsFilm

meest populair