HBO Max is extra goedkoop in Nederland vanaf 8 maart

HBO Max is extra goedkoop in Nederland vanaf 8 maart

Vanaf 2,99 euro al beschikbaar.

Even geleden werd duidelijk dat HBO Max, de premium streamingdienst van WarnerMedia, naar Nederland komt en wel vanaf 8 maart. Nu heeft de streamingdienst ook zijn prijzen bekend gemaakt.

Er komt in Nederland met een aanbieding waarbij klanten voor altijd 50% korting krijgen op hun maandabonnement zolang zij hun abonnement behouden. Klanten kunnen kiezen tussen twee abonnementen.

"HBO Max arriveert op 8 maart in Nederland met een spectaculaire aanbieding waarbij alle consumenten 50% korting voor altijd krijgen,"" zegt Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA in een persbericht.

""Het is een aantrekkelijk aanbod en biedt toegang tot hoogstaand entertainment van HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network. Films van Warner Bros. zullen al 45 dagen na de lokale bioscooprelease op het platform te zien zijn. Van Dune, Game of Thrones en Succession tot Harry Potter, Tom en Jerry en Teen Titans Go!, we hebben een betaalbaar entertainmentplatform gecreëerd met voor elk wat wils," is de aanvulling.

Vanaf 2,99 euro per maand met tijdelijke kortingsactie
Het Standaard-abonnement biedt de beste HD-beeldkwaliteit (1080p), geselecteerde titels in 4K UHD, drie gelijktijdige streams en dertig downloads. Het Basic-abonnement biedt een goede beeldkwaliteit (720p), één stream en vijf downloads.

Met de kortingsactie van 50% voor altijd betalen klanten de aanbiedingsprijs van slechts 3,99 euro per maand voor het Standaard- en 2,99 euro voor het Basic-abonnement. Deze aanbieding loopt t/m 31 maart a.s. waarna de prijzen van respectievelijk 7,99 en 5,99 euro zullen gelden.

Jaarabonnement met vaste prijs
Naast de maandelijkse opties, is er een jaarabonnement met een vaste aantrekkelijke prijs van 12 maanden voor de prijs van 8, een korting van meer dan 30%. Het standaard jaarabonnement kost 59,99 euro, en het basis jaarabonnement is 46,99 euro. Meer info vind je snel op HBO Max.

Wat zeg jij? Neem jij gelijk HBO Max en helpt de tijdelijke kortingsactie in jouw keuze?

NieuwsFilm

meest populair