Eindelijk is bekend wanneer HBO Max naar Nederland komt

Eindelijk is bekend wanneer HBO Max naar Nederland komt

Nog iets meer dan een maand wachten.

Vorig jaar hoorden we dat we in Nederland in 2022 nog zouden kunnen genieten van HBO Max. Alleen werd niet bekend gemaakt vanaf wanneer. Vandaag komt daar verandering in.

We horen namelijk dat vanaf 8 maart de streamingdienst in Nederland beschikbaar is. Je kan onder meer films als Dune en The Suicide Squad meteen zien. En ook series als The Sopranos, Succession en Game of Thrones zijn meteen te zien.

HBO Max-abonnement
Net als in andere landen, zal ook hier gelden dat bioscoopfilms van Warner Bros. 45 dagen na de bioscooprelease ook op HBO Max te streamen zijn. Verder zie je natuurlijk ook nieuwe series verschijnen, waaronder Raised By Wolves, Peacemaker en The Gilded Age (een Amerikaanse versie van Downton Abbey van maker Julian Fellowes).

Helaas weten we nog niet precies wat het verdere aanbod zal zijn. Maar zeker is dat gefocust wordt op het vermaak van Warner Bros., DC Films en van Cartoon Network. Het idee is om net als Netflix, Prime Video en Disney+, uiteindelijk ook Europese specials te maken en ook Nederlandse producties te lanceren.

Wat de kostprijs van een HBO Max abonnement wordt is nog niet bekend. Pas eind februari zal men dat onthullen. Ter vergelijking: in Denemarken kost een abonnement 9,30 euro per maand.

NieuwsFilm

meest populair