'Doctor Strange 2' gebruikt veel uit deze Marvel-titel

'Doctor Strange 2' gebruikt veel uit deze Marvel-titel

De fans weten gelijk welke dat dan is.

Uiteraard zijn er straks in Doctor Strange in the Multiverse of Madness heel wat links met andere films en series uit het Marvel Cinematic Universe te zien. Maar het lijkt ook dat er veel uit de animatieserie What If...? wordt geleend.

"Na alle beslissingen die hij in de loop der jaren heeft genomen, laat deze film zien dat Stephen echt met zichzelf afrekent," legde producent Richie Palmer in een interview met D23.

Trippy, maar misschien net even anders?
"Het wordt behoorlijk trippy. We houden van die aflevering van What If...? en we hopen dat te kunnen overbrengen," teaste hij. "Die aflevering toont een andere versie van Doctor Strange - iemand die het universum waarin hij leefde liet vernietigen vanwege zijn liefde voor Christine [Palmer]. Als hij daartoe in staat is, om een egoïstische reden, is dat iets waartoe onze Stephen ook toe in staat is?"

"We zouden graag denken: 'Nee, onze Stephen is de held', maar je weet maar nooit," sloot Palmer af.

Voor wie zowel de trailers als What If...? heeft gezien ziet misschien wel meer overeenkomsten. Wat zeg jij? Is het goed dat de film veel ingrediënten leent uit de animatieserie die afgelopen zomer op Disney+ verscheen?



NieuwsFilm

meest populair