Yolanthe Cabau in strak sportoutfitje doet weer lekker fit

Yolanthe Cabau in strak sportoutfitje doet weer lekker fit

De Nederlandse actrice heeft ook weer een nieuwe filmrol.

Deze week werd bekend dat de Nederlandse actrice en celeb Yolanthe Cabau weer een nieuwe rol heeft bemachtigd in een Nederlandse film. Ze zal namelijk te zien zijn in het derde en laatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks.

Die film krijgt de titel De Allergrootste Slijmfilm en komt weer van distributeur Splendid Film. Yolanthe zal te zien zijn als de moeder van Indy, de rol die door YouTube-ster Bibi wordt vertolkt.

In het derde deel is een belangrijk ingrediënt van slijm op. Indy en haar vrienden gaan daarom op zoek naar de oorsprong van het slijm, een reis die ze over de hele wereld brengt.

Fit voor de dag op Insta
De op Ibiza geboren Yolanthe moet in die film waarschijnlijk weer fit voor de dag komen en dat doet ze onder meer door veel te sporten en er een gezonde lifestyle op na te houden.

Ze zet zich daar ook commercieel voor in via haar brand Cabau Lifestyle. Op de Insta-pagina van dat merk zien we de actrice vaak in heel wat sportoutfits voorbij komen. Zo ook nu weer.


De foto's van de 36-jarige Yolanthe in actie zien? Check deze op haar Instagram-pagina, en hier zie je haar in haar sportoutfitje.


NieuwsFilm

meest populair