Jude Law heeft goed nieuws voor 'Fantastic Beasts'-fans

Jude Law heeft goed nieuws voor 'Fantastic Beasts'-fans

Deze week zien we meer uit het derde deel.

Na het eerste vervolg Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 krabde de mensen bij Warner Bros. wel even achter de oren. De film presteerde niet goed in vergelijking met de andere films in de franchise en er was veel kritiek. Het binnenkort te verschijnen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zal de franchise hoop moeten geven.

The Secrets of Dumbledore is namelijk het derde deel in een reeks van vijf. Mocht de film floppen, dan zit Warner Bros. met een probleem. Want worden dan de beloofde twee vervolgen nog wel gemaakt?

Nieuwe beelden moeten overtuigen
Alweer even geleden kregen we de eerste beelden uit de film van regisseur David Yates en nu heeft acteur Jude Law goed nieuws voor de fans. Er komt namelijk een nieuwe trailer aan voor Fantastic Beasts 3, gepland voor april 2022.

Law kondigde het nieuws aan dat aankomende donderdag de nieuwe trailer online verschijnt. In die beelden krijgen we ongetwijfeld meer te zien van de magische gemeenschappen in Bhutan, Duitsland en China. De film speelt zich af in 1930 en laat de betrokkenheid van de Wizarding World zien in de Tweede Wereldoorlog.



NieuwsFilm

meest populair