Marvel-fans weten het zeker: James McAvoy is terug als Professor Charles Xavier

Marvel-fans weten het zeker: James McAvoy is terug als Professor Charles Xavier

Charles Xavier keert terug, maar niet zo...

Het Marvel Cinematic Universe weet haar fans weer behoorlijk bezig te houden. De nieuwe film in de franchise komt eraan, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, en heeft een bijzondere trailer gekregen tijdens de Super Bowl.

Die trailer liet al zien dat een van de personages uit de Fox/Marvel-films terug zou keren. We zagen namelijk hoe Benedict Cumberbatch voor een soort tribunaal kwam te staan. Maar we zagen niet voor wie hij allemaal kwam te staan. Wel hoorden we de stem van niemand minder dan Patrick Stewart, waarmee duidelijk is dat hij terug is als Charles Xavier.

Nog iemand terug?
Fans zijn er intussen van overtuigd dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness ook James McAvoy als Charles Xavier terugbrengt.

McAvoy speelde die rol voor het eerst in de film X-Men: First Class, dat als een reboot van de franchise diende. Hij nam het toen met verve over van Patrick Stewart, maar wist de harten van de fans niet zo te veroveren als Stewart destijds.

Tegelijk moge duidelijk zijn, gezien onderstaande Tweets, dat genoeg fans nog enorm uit zitten te kijken naar een mogelijke terugkeer van McAvoy:



NieuwsFilm

meest populair