Patrick Stewart reageert op X-Men hint in trailer 'Doctor Strange 2'

Patrick Stewart reageert op X-Men hint in trailer 'Doctor Strange 2'

Zit zijn Professor X wel of niet in de film?

Voor wie de recente nieuwe trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft gezien, had waarschijnlijk wel even een WOW-momentje. Zeker bij het zien van een grote hint naar de komst van de X-Men naar de franchise.

Nu heeft acteur Patrick Stewart een reactie gegeven op de trailer en het feit dat het erop lijkt dat we zijn stem horen in de beelden. Hij sprak er kort over met Comicbook.com.

"Weet je, mensen imiteren mijn stem sinds ik 60 jaar geleden op het podium verscheen," zei Stewart over de trailer. "Dus daar kan ik niet verantwoordelijk voor worden gehouden."

Patrick Stewart wel of niet in Strange 2?
Het kan bijna niet anders dan dat we "Professor X" te zien krijgen in het volgende hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe. De vraag is alleen, in welke rol? Want het kan ook zijn dat Professor Charles Francis Xavier in een ander universum is uitgegroeid tot een ander Marvel-personage dan de X-Men leider.

Hoe het ook uitpakt, vanaf 4 mei draait de superheldenfilm van Sam Raimi en Marvel Studios en uiteraard met Benedict Cumberbatch in de Nederlandse bioscopen en gewoon omdat het kan zie je hieronder nogmaals die trailer.



NieuwsFilm

meest populair