Voorlopig komt er geen 'Spider-Man 4' met Tom Holland

Voorlopig komt er geen 'Spider-Man 4' met Tom Holland

Hij neemt even rust.

Tom Holland lijkt even een pauze te nemen voordat hij aan de slag gaat met Spider-Man 4. Dat vertelde de acteur weer tijdens een nieuw interview

De afgelopen maanden heeft Holland vrij vaak laten blijken dat hij niet zeker is van zijn toekomst als Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Deels omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging, maar ook omdat hij het zwaar vindt om dit soort films te maken. Nu Spider-Man: No Way Home al op 1,8 miljard dollar staat aan de box office, is een vierde film wel onvermijdelijk.

Vierde Spider-Man film
Tom Holland is bezig met de promotie voor Uncharted. Tijdens een interview met CinePOP vertelde hij dat hij nog even rust gaat nemen.

"Ik ga binnenkort aan de slag om een televisieserie op te nemen voor Apple en daar kijk ik enorm naar uit. Maar ik kan je vol vertrouwen zeggen dat, nadat ik die serie afgerond heb, ik even pauze neem."

Heel gek is dat niet, want de ster heeft het onafgebroken druk gehad de afgelopen jaren. Naast drie Spider-Man solofilms, drie Marvel Event-films, nam hij ook nog eens films als Cherry, The Devil All the Time en dus ook Uncharted op.

NieuwsFilm

meest populair