'A Quiet Place Part III' komt er, maar laat nog behoorlijk lang op zich wachten

'A Quiet Place Part III' komt er, maar laat nog behoorlijk lang op zich wachten

Pas in 2025 is de film te zien.

Fans van John Krasinski's post-apocalyptische horrorfilm A Quiet Place hebben iets om naar uit te kijken. Het derde deel is nu namelijk officieel aangekondigd.

Krasinski, die de vorige twee films regisseerde, kondigde het nieuws zelf aan tijdens de Paramount Investor Day. The Hollywood Reporter meldt dat nog niet bekend is wie de film gaan regisseren of schrijven. Krasinski schreef de eerste film samen met Bryan Woods en Scott Beck en schreef Part II zelf. Krasinski lijkt wel betrokken te zijn bij de derde film, maar het is niet duidelijk in welke hoedanigheid.

Nog lang niet te zien
A Quiet Place Part III lijkt nog behoorlijk lang op zich te laten wachten. De film blijkt namelijk gepland te staan voor releases in de loop van 2025, zeven jaar na het verschijnen van het origineel.

In de eerste film volgen we de familie Abbott die probeert te overleven in een postapocalyptische wereld die geterroriseerd wordt door blinde monsters met supersoon gehoor. In het verhaal volgen we ook andere personages en staat 't thema van rouw centraal.

In juni 2021 meldde Paramount al dat men een nieuwe film in de franchise ontwikkelde, die geschreven en geregisseerd wordt door [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/144837Jeff Nichols[/url]. Hij werd toen door Krasinski omschreven als "de enige persoon die ik in gedachten had:. Vervolgens stapte Nichols op, en het is nog niet bekend wie hem vervangt.

NieuwsFilm

meest populair