Gigantisch gespierde Chris Hemsworth deelt een van zijn favoriete work-out videootjes

Gigantisch gespierde Chris Hemsworth deelt een van zijn favoriete work-out videootjes

Pak even een zware bal en ga naast een muur staan!

Chris Hemsworth was al in heel wat films te zien, maar normaalgesproken speelt hij bijna elke keer wel weer een krachtpatser. Denk bijvoorbeeld maar aan projecten als Extraction, Snow White and the Huntsman en zijn vele optredens als Thor in het MCU. Niet zo heel gek dus dat heel wat van zijn fans er zo uit willen zien als de acteur zelf en hij maakt dit nu ook mogelijk!

Hemsworth zal opnieuw te zien zijn als de gespierde Thor (na de dikke Thor uit Avengers: Endgame) en ook zal hij in de huid kruipen van worstelaar Hulk Hogan voor een biopic over zijn leven. Niet zo heel gek dus dat de acteur misschien nu nog wel steviger is dan ooit tevoren!

App
Hemsworth deelt zijn fitness-geheimen echter wel met zijn volgers. De geliefde acteur kwam namelijk enige tijd geleden al met een sport-app genaamd Centr en deze is razend populair. Hemsworth zijn app werd namelijk sterk onthaald en heeft al meerdere prijzen gewonnen.

Toch hangt hier wel ook een duur prijskaartje aan. Ondanks het feit dat de gebruikers van de app meer dan tevreden zijn, moeten zij hier wel elke maand zo'n 30 dollar voor over hebben. Helaas staan de videootjes, tips en meer enkel en alleen op de betaalde app, maar nu deelt de acteur het onderstaande filmpje waarin we hem een van zijn oefeningen zien doen.



Binnen enkele dagen werd het filmpje al meer dan 2 miljoen keer bekeken, maar heel gek is dit niet. Hemsworth mag dan wel Thor spelen, hij heeft ook het lichaam van een god, waar vele mannen (en vrouwen) enkel en alleen van kunnen dromen. Misschien dat de bovenstaande oefening ons daar iets dichterbij kan brengen!

NieuwsFilm

meest populair