Nieuwe DC-superheldenfilm 'Wonder Twins' geactiveerd

Nieuwe DC-superheldenfilm 'Wonder Twins' geactiveerd

Er is een schrijver/regisseur aangetrokken.

Op dit moment is er voor HBO Max de film Batgirl in de maak en waarschijnlijk verschijnt deze DC-superheldenfilm nog dit jaar op de streamingdienst. Nu is een tweede DC-film aangekondigd voor HBO Max: Wonder Twins.

Volgens The Hollywood Reporter heeft Warnr Bros. Adam Sztykiel, schrijver van het script voor Black Adam, aangetrokken om de Wonder Twins-film te schrijven en te regisseren. De titel van de film wordt simpelweg Wonder Twins.

Nieuwe DC-film: Wonder Twins
Wonder Twins volgt de buitenaardse broer en zus genaamd Zan en Jayna. Het duo vindt zijn geschiedenis in Hanna-Barbera's [i]The All-New Super Friends Hour en werden na enkele jaren onderdeel van het grotere DC-universum.

De tweeling is vooral bekend van hun uitspraak "Wonder Twin power, activate!" Het gevolg is dat Jayna in elk dier kan veranderden dat ze maar wil. Zan verandert vervolgens in een vorm van water (ja, echt).

De personage zijn ook in afelveringen van Teen Titans Go!, Smallville en The Flash verschenen. Nu komt er dus een avondvullende speelfilm met de Wonder Twins.

NieuwsFilm

meest populair