Marvel-fans weten het zeker: Tom Cruise is straks als Iron Man te zien

Marvel-fans weten het zeker: Tom Cruise is straks als Iron Man te zien

Hoe cool zou dat zijn!?

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De eerste volledige trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness is sinds gisteren te zien. Marvel Studios maakt de kijker nu al lekker met wat een behoorlijk gestoorde film belooft te worden; een actiespektakel dat ook wel gaat voldoen aan de torenhoge verwachtingen die de titel schept.

De Marvel-film waarin Benedict Cumberbatch terugkeert als de Master of the Mystic Arts ziet er, als je zo naar de eerste trailer kijkt, behoorlijk groots uit. Zo groots dat fans ervan uitgaan dat er nog een grote naam in de film verstopt zit.

Tom Cruise als Iron Man
Er gaat al enige tijd het gerucht rond dat niemand minder dan Tom Cruise een variant van Iron Man zal spelen. Dat gerucht is door meerdere bronnen de wereld in geholpen en gaan leven bij de fans.

Of het echt zo is, blijft maar de vraag. Maar ruimte voor een verschijning van een Iron Man-variant lijkt er in elk geval wel.

Duidelijk is dat fans dat ook zien en denken dat 'ie nu echt in de film zit, mede door de aanwezigheid van de Illuminati in de actiefilm:



NieuwsFilm

meest populair