Ophitsende trailer voor erotische film met Ben Affleck en Ana de Armas

Ophitsende trailer voor erotische film met Ben Affleck en Ana de Armas

Binnenkort al op Prime Video te zien.

Even geleden werd bekend dat de erotische thriller Deep Water van de veelgeprezen Britse regisseur Adrian Lyne (Fatal Attraction, Indecent Proposal) niet in de bioscopen verschijnt, maar op streaming. Nu hebben we de trailer - die toch best ophitsend genoemd mag worden - en de verschijningsdatum.

Vanaf 18 maart is de thriller met de grote namen Ben Affleck (The Last Duel) en Ana de Armas (No Time to Die) op Prime Video te zien en dat is dus al best snel.

In Deep Water zien we hoe het huwelijk tussen de twee langzaam afbrokkelt onder het gewicht van wrok, jaloezie en wantrouwen. Terwijl hun wederzijdse provocaties en hersenspelletjes escaleren, verandert alles al snel in een dodelijk kat-en-muisspel als Melinda's minnaars beginnen te verdwijnen.

Ophitsende trailer Deep Water
In onderstaande teaser trailer voor Deep Water zie we een erotisch onderonsje tussen het welgesteld echtpaar Vic en Melinda Van Allen uit New Orleans. Ze geven tijdens een bepaalde handeling allebei toe dat er iets mis met ze is.

Wat dat is, zie je dus in de complete film. Hieronder zie je de duidelijk ophitsende, maar ook mysterieuze en pakkende teaser trailer.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair