Je gelooft niet dat dit allemaal in de gestoorde trailer voor 'Doctor Strange 2' zit

Je gelooft niet dat dit allemaal in de gestoorde trailer voor 'Doctor Strange 2' zit

Ontzettend veel onthullingen in de nieuwe Marvel-film.

Als je dacht dat de eerste trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness al veel liet zien, dan kun je de nieuwe trailer maar beter overslaan. Marvel Studios laat namelijk veel verrassingen zien die de fans online helemaal gek maken!

De grootste verrassing is overduidelijk de komst van Professor Charles Xavier van acteur Patrick Stewart naar het Marvel Cinematic Universe. "We moeten hem de waarheid vertellen," zegt het X-Men personage uit de eerdere X-Men films. Hij zou mogelijk onderdeel zijn van The Illuminati.


Scarlet Witch wordt een schurk
Maar dat is zeker nog niet alles. We zien dat Scarlet Witch van Elizabeth Olsen de slechterik wordt, of is het een variant van het krachtige Marvel-personage?


Een andere Captain Marvel?
Ook zien we in een flits een ander bekend Marvel-personage voorbij schieten, en dat is niemand minder dan Captain Marvel. De vraag is echter of we te maken hebben met de Captain Marvel van Carol Danvers van Brie Larson of Monica Rambeau, gespeeld door Teyonah Parris.



Ultron keert ook terug
We krijgen de bevestiging dat Ultron terugkeert naar het Marvel Cinematic Universe. We zien namelijk zijn Ultron Bots.


Marvel Zombies in live action
Na de introductie van de Marvel Zombies in de animatieserie What If...? en de aankondiging van de spin-off animatieserie Marvel Zombies debuteren ze nu ook in Doctor Strange 2. Onderstaande korte Super Bowl laat nog meer zien!



NieuwsFilm

meest populair