Zendaya krijgt flink betaald voor volgende film

Zendaya krijgt flink betaald voor volgende film

De Spider-Man actrice is te zien in de nieuwe film van Luca Guadagnino.

Ze mag ondertussen gezien worden als de meest gewilde actrice in Hollywood. Na haar rollen in de films Dune en Spider-Man: No Way Home en de bejubelde HBO-serie Euphoria lijkt het Zendaya helemaal voor de wind te gaan.

Nu wordt bekend dat de 25 jarige actrice uit Oakland, Californië een rol heeft gescoord in de nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino, bekend van onder meer de recente films Suspiria en Call Me by Your Name.

Overigens staat Zendaya er niet alleen voor. Volgens Puck News zouden ook Josh O'Connor (The Crown, God's Own Country) en Mike Faist (West Side Story, Panic) rollen hebben bemachtigd in de film die wordt omschreven als een romantisch sportdrama. De titel is ook al bekend: Challengers.

Zendaya gaat goed verdienen voor Challengers
Volgens het bericht zou Zendaya flink gaan verdienen aan de film van producent Amy Pascal, met een salaris van $10 tot 13 miljoen. De schrijver is Justin Kuritzkes.

Challengers speelt zich af in de tenniswereld, met Zendaya als voormalig tennisprof die instructeur is geworden. Nadat ze haar man (Faist) ertoe aanzet om een tennisprof te worden, dwingt ze hem om deel te nemen aan een eenvoudig 'challengers'-toernooi waarbij een van zijn tegenstanders zijn ex-beste vriend en Tashi's voormalige minnaar Patrick (O'Connor) is.

NieuwsFilm

meest populair