Prime Video voegde deze 15 films nieuw toe

Prime Video voegde deze 15 films nieuw toe

Check hier het hele lijstje.

Elke zondag zetten we alle nieuwe films die Prime Video heeft toegevoegd voor je op een rij. Deze week zijn het vijftien films, waaronder de meest recente Quentin Tarantino-film.

The Switch (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Gordon, Will Speck | Cast: Jason Bateman, Victor Pagan, Jennifer Aniston, Jeff Goldblum
In deze eigenzinnige feelgood komedie van de makers van Juno, besluit vrijgezelle Kassie (Jennifer Aniston) via een spermadonor zwanger te willen worden, tot groot ongenoegen van haar beste vriend Wallie (Jason Bateman). Nadat ze de perfecte kandidaat in de zeer aantrekkelijke Roland (Patrick Wilson) heeft gevonden, geeft Kassie een feestje ter ere van de daadwerkelijke inseminatie. Hier vindt echter een niet geplande last-minute verwisseling plaats, die pas jaren later aan het licht komt...

The Rebound (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bart Freundlich | Cast: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Andrew Cherry, Kelly Gould
Sandy is een alleenstaande moeder die in New York woont. Ze laat haar oog vallen op haar buurman Aram van vijfentwintig en dat heeft zowel romantische als komische gevolgen...

The Hating Game (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Hutchings | Cast: Lucy Hale, Austin Stowell, Damon Daunno, Sakina Jaffrey
Lucy is vastbesloten professioneel succes te boeken zonder haar ethiek op het spel te zetten. Ze begint aan een meedogenloos één-tegen-één spel tegen haar koelbloedige aartsvijand Joshua, een rivaliteit die wordt gecompliceerd door haar groeiende aantrekkingskracht voor hem.

The Dissident (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Fogel | Cast: John O. Brennan
'The Dissident', van Oscar-winnend regisseur Bryan Fogel (Icarus), is een documentaire-thriller die het labyrint van bedrog blootlegt achter de moord op de Washington Post-journalist Jamal Khashoggi in de Saoedische ambassade in Istanbul. Een verhaal over geld, tirannie en doorgedraaide technologie.

Thanks for Sharing (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stuart Blumberg | Cast: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad
'Thanks for Sharing' volgt drie seksverslaafden in hun strijd om te functioneren in de samenleving, met behoud van een betekenisvolle relatie. Ales (Mark Ruffalo) probeert een relatie op te bouwen met Phoebe (Gwyneth Paltrow), een wilde onafhankelijk vrouw die heeft afgezworen om nog te daten met verslaafden nadat ze haar relatie heeft verbroken met een alcoholist. Mike (Tim Robbins) is getrouwd met zijn grote liefde van de middelbare school, maar raakt net zo verslaafd aan zijn herstelprogramma als aan de seks. Neil (Josh Gad) verbergt een camera in zijn tennisschoen om in het geheim onder de rokken van vrouwen te filmen, terwijl hij zijn vrienden probeert te overtuigen dat hij kan leven zonder seks. Allen moeten ze om zien te gaan met hun verslaving, wat leidt tot verschillende hilarische en ongewone situaties.

Spiral (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Lynn Bousman | Cast: Morgan David Jones, Samuel L. Jackson, Ali Johnson, Dan Petronijevic
Zeke en William zijn rechercheurs die samen onderzoek doen naar een reeks gruwelijke misdaden. Ook Marcus, de vader van Zeke, wordt op de zaak gezet. De moordenaar blijkt het gemunt te hebben op de politie. Gaandeweg wordt duidelijk dat de zaak te maken heeft met Jigsaw en dat het werk van laatstgenoemde wordt voortgezet.

Homestay (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Natsuki Seta | Cast: Rikako Yagi, Anna Yamada
Een ziel wordt uitgekozen door de mysterieuze Guardian, die verblijft in het lichaam van de overleden scholier Makoto. Hij moet uitvogelen wat er aan de hand is en waaraan hij overleed en heeft daar 100 dagen voor.

The Intruder (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Deon Taylor | Cast: Dennis Quaid, Meagan Good, Joseph Sikora, Michael Ealy
Het jonge, getrouwde stel Annie en Scott Russell hebben in de Napa Valley hun droomhuis gevonden. De eigenaar van het beeldschone pand, Charlie Peck, weet deze snel aan ze te verkopen. Op merkwaardige wijze lijkt hij echter na de verkoop geen afstand van het huis te kunnen doen en blijft terugkeren voor kleine klusjes. Wanneer het koppel hier genoeg van krijgt, gaat Charlie gekker en gevaarlijker te werk...

Rooney (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Smith |
De film geeft kijkers toegang tot één van de grootste spitsen in het voetbal. Wayne Rooney vertelt over enkele van de belangrijkste momenten in zijn leven, met getuigenissen van de mensen die het dichtst bij hem staan, zoals familie, vrienden en zijn vrouw, Coleen.

Once Upon a Time ... in Hollywood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch
De zomer van 1969. Een tv-acteur, Rick Dalton genaamd, heeft slechts in een succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.

I Want You Back (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Orley | Cast: Isabel May, Jami Gertz, Scott Eastwood, Charlie Day
Peter (Charlie Day) en Emma (Jenny Slate) zijn totale vreemden, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: Ze zijn allebei onverwacht gedumpt door hun respectieve partners, Anne (Gina Rodriguez) en Noah (Scott Eastwood), in hetzelfde weekend. Zoals het gezegde luidt, "misery loves company," maar hun medeleven verandert in een missie wanneer ze op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe romances, Anne met Logan (Manny Jacinto) en Noah met Ginny (Clark Backo). Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen. Elk van hen zal er alles aan doen om een einde te maken aan de nieuwe relaties van hun exen en hen terug in de armen te sluiten. De ensemble cast van I Want You Back bestaat verder uit Luke David Blumm, Isabel May, Jami Gertz, Dylan Gelula, en Mason Gooding.

Fantasy Island (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Lucy Hale, Maggie Q, Portia Doubleday, Charlotte McKinney
In 'Blumhouse's Fantasy Island' laat de mysterieuze Mr. Roarke de geheime dromen van zijn gasten uitkomen in zijn luxe en afgelegen tropische resort. Maar als de fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het raadsel van het eiland oplossen als ze er levend vanaf willen komen.

Cut Throat City (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: RZA | Cast: Shameik Moore, Demetrius Shipp Jr., Denzel Whitaker, Keean Johnson
Vier jeugdvrienden keren terug naar de Lower Ninth Ward-wijk in New Orléans na de gebeurtenissen rondom orkaan Katrina. Wanneer ze arriveren in de stad zien ze echter al snel dat hun huizen zijn weggevaagd en dat de kans op een goede baan haast nihil is. Uit wanhoop keren de vier zich tot een plaatselijke gangster om aan de bak te komen. Ze krijgen de opdracht om een casino in het centrum van de stad te overvallen.

In the Earth (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Wheatley | Cast: Joel Fry, Reece Shearsmith, Hayley Squires, Ellora Torchia
Terwijl de wereld op zoek is naar een remedie voor een rampzalig virus, trekken een wetenschapper en een boswachter een bos in voor een routinematige tocht. Gedurende de nacht wordt hun reis echter een angstaanjagende nachtmerrie in de duisternis. Het bos om hen heen begint tot leven te komen.

Four Good Days (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rodrigo García | Cast: Mila Kunis, Carla Gallo, Glenn Close, Stephen Root
Als Debs dochter Molly onverwachts langskomt, is ze niet bepaald enthousiast. Molly is drugsverslaafd en haar pogingen om af te kicken mislukken steeds. Ze zwoer wel vaker beter te willen worden, maar loog en stal van haar familie. Deb weigert om haar nog een kans te geven, maar dat verandert als ze een glimp ziet van hoe Molly vroeger was in deze beschadigde jonge vrouw.

NieuwsFilm

meest populair