'Moon Knight' onthult goede blik op zijn held

'Moon Knight' onthult goede blik op zijn held

Check hier foto's van de nieuwe Marvel Studios-film.

Deze week zijn er weer wat kleine onthullingen van de aankomende Moon Knight-serie van Disney+ en Marvel Studios. De show stelt ons straks voor aan de superheld van acteur Oscar Isaac, maar ook aan de grote slechterik van acteur Ethan Hawke.

Empire Magazine gaf een nieuwe cover vrij die laat zien hoe Moon Knight eruit ziet. En dat niet alleen, er is ook een foto vrijgegeven die de Mr. Knight persoonlijkheid van het personage laat zien.

Moon Knight van Marvel Studios
Empire liet allereerst een blik op Moon Knight zien, die er heel strak en gevaarlijk uit ziet. Maar er is ook een van de meer recente persoonlijkheden van de hoofdpersoon te zien, namelijk Mr. Knight.

Die heeft geen cape, een wit pak, shirt, stropdas en een wandelstok. Deze identiteit wordt in de comics door Moon Knight gebruikt om met zijn psychiater te spreken, evenals de burgers met wie hij te maken heeft.



Empire interviewde ook al Marvel Studios-chef Kevin Feige. "Hij is bruut. Het was leuk om samen te werken met Disney+ en om te merken dat de grenzen verlegd werden van wat wij kunnen doen. Er zijn momenten dat Moon Knight los gaat op een ander personage, waarop het luidruchtig en bruut is. En de standaardreactie die wij dan hebben is: 'Dit gaan we wat minderen, toch?' Maar nee, dat doen we niet. Het is een andere toon en een andere stijl. Dit is Moon Knight."

Moon Knight zie je in maart op Disney+ en daarna in de films.

NieuwsFilm

meest populair