'The Batman' is compleet anders dan alle andere films en Bruce Wayne is een weirdo

'The Batman' is compleet anders dan alle andere films en Bruce Wayne is een weirdo

Robert Pattinson over z'n nieuwe film.

Nadat hij een vroege versie van The Batman heeft gezien, zegt acteur Robert Pattinson dat deze film heel anders voelt dan alles wat vooraf is gegaan. Ook vertelt hij dat zijn Bruce Wayne totaal niet lijkt op de Wayne die we uit andere films kennen.

Dat vertelde Pattinson tijdens een interview met GQ. "Ik heb een vroege versie van de film gezien en het eerste shot is zo compleet anders dan elke andere Batman-film, dat het echt heel anders is qua toon. [...] Vanaf het eerste shot merk je meteen: 'Oh, dit is ook echt een detective-verhaal'."

Andere stijl
Niet alleen is de film The Batman heel anders, ook zal deze versie van Bruce Wayne enorm verschillen van eerdere versies van het personage.

Pattinson vertelde dat zijn Bruce Wayne nog meer een outsider is: "hij heeft geen playboy persona, helemaal niet. Hij is meer een weirdo als Bruce en een weirdo als Batman."

"Normaal zie je in de films dat Bruce weg gaat, traint en terugkeert naar Gotham en denkt: 'ik ga het hier veranderen', maar in deze film is de implicatie dat hij een breakdown heeft gehad."

The Batman speelt zich volledig buiten het DC Extended Universe af. Het wordt een vrij duistere Batman-film, eentje die een PG-13 rating heeft in het Verenigd Koninkrijk.

NieuwsFilm

meest populair