Deze enorme Netflix-productie blijft razend populair

Deze enorme Netflix-productie blijft razend populair

'Don't Look Up' blijft scoren.

Don't Look Up blijft een enorme hit op Netflix. Na ruim zes weken staat de satirische rampenfilm van Adam McKay (Vice) nog altijd in de lijst van de best bekeken films op het platform.

Bekijk de afbeelding
De prent staat vandaag op nummer 9 in de toplijst. Hoewel het duidelijk is dat hij langzaam uit de top 10 aan het verdwijnen is, weet Don't Look Up sinds zijn release in december zelfs nu dus nog een hoop mensen te trekken.

Over deze film
In Don't Look Up ontdekt astronomiestudente Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) een komeet die recht op de aarde afstevent. Haar professor Randall Minke (Leonardo DiCaprio) bevestigt haar bevindingen.

Vervolgens beginnen de twee aan een tour om de wereld te overtuigen van het aankomende gevaarte. Ze bezoeken de Amerikaanse president en talkshows, maar niemand lijkt hun boodschap echt serieus te nemen. Met alle gevolgen van dien.


De satirische rampenfilm werd niet echt goed ontvangen door critici. Hij heeft een score van 56 procent op Rotten Tomatoes. Het publiek is wat milder: 78 procent raadt Don't Look Up aan. FilmTotaal-recensent Tom van der Krieke gaf de Netflix-prent 3.5 ster.

Of de film ook een Oscar-kandidaat is, weten we morgen.

NieuwsFilm

meest populair